Laatste nieuws

dakonderhoud

Dakonderhoud wordt door veel pandeigenaren vergeten. Vaak wordt er pas aandacht aan het dak besteed als het lekt. Dit is te begrijpen maar vaak ook te voorkomen door dak onderhoud te plegen. Goed onderhouden daken vaak veel langer mee dan daken die alleen worden gerepareerd waar dat nodig is.

Hevige sneeuwval of wateraccumulatie kan ernstige water overlast tot gevolg hebben. In het ergste geval kan uw dak zelf instorten. Door uw daken goed in beeld te hebben kan dit worden voorkomen.

Door onderhoud te plegen, jaarlijks of meer jaarlijks, kunt u lekkage voorkomen. Als wij een dak in onderhoud hebben bieden wij ook de service dat we er binnen 24uur zijn indien er toch calamiteiten zijn. Afhankelijk van de afspraken die worden gemaakt kunnen wij ook aanbieden om op oudere daken voor een vast bedrag een aantal keer per jaar lekkages te verhelpen. Op deze manier bent u ervan verzekerd nooit lang met een lekkage te blijven zitten.

Het uitstellen van dakonderhoud kan leiden tot hogere kosten dan wanneer u tijdig bij problemen bent. Door een oud dak te overlagen wordt de levensduur aanzienlijk verlengt. Maar te lang wachten kan het overlagen onmogelijk en daardoor veel kostbaarder maken.

Dakonderhoud kunnen wij aanbieden in de vorm van een onderhoudscontract. Een onderhoudscontract kan worden aangeboden op nieuwe daken maar ook op bestaande daken. Voor deze daken geldt dat er eerst een 0-meting plaats vindt. Dit is zelfs mogelijk voor daken die niet door Cockerits zijn gemaakt. Hier gaat wel eerst een grondige inspectie (+inspectie rapport) aan vooraf.

Wij plegen al jaren dak onderhoud bij bedrijven, vastgoedbeheerders, pandeigenaren, woningcorporaties, aannemers en voor particulieren. Deze partners vertrouwen al jaren op de kennis van onze dakspecialisten en dat is niet voor niets. Wij zouden graag ook uw dakonderhoud voor u uit handen nemen.