Laatste nieuws

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud kan op verschillende manieren. Wij brengen eerst de staat van uw gevels in beeld. Het onderhouden van een gevel is minder intensief als het onderhouden van een dak. Hiervoor is dus in veel gevallen geen jaarlijks onderhoud van toepassing.

Uitzonderingen waar wel terugkerend gevelonderhoud van toepassing is zijn bedrijven die bijvoorbeeld in een bosrijk gebied staan. Door bomen in de omgeving kan het zijn dat er groene aanslag op de gevels ontstaat. Wij zouden dit voor u kunnen reinigen. Zo houdt u de uitstraling van uw pand up to date.

Het kan zijn dat sommige delen van uw gevel beschadigd zijn. Uiteraard kunnen wij ook delen van uw gevel renoveren zonder dat u de complete gevel hoeft te vervangen. Dit zelfde geld voor zetwerk zoals hoekstukken en lekdorpels. Wij hebben een eigen zetterij dus kunnen delen van het zetwerk vervangen. Dit kan van toepassing zijn als er schade is ontstaan aan delen van uw gevel.

Bedrijven die afhankelijk zijn van de uitstraling van hun pand kiezen er ook vaak voor om hun oude panden een “facelift” te geven. In deze gevallen is er geen gevelonderhoud van toepassing maar gevel renovatie. Een gevel kan op een simpele manier gerenoveerd worden door er een gevelplaat tegenaan te schroeven. Er kan ook worden gekozen om de bestaande wand te demonteren en er opnieuw een gevelplaat of paneel tegenaan te monteren. Indien nodig kan de gevel ook opnieuw geïsoleerd worden.